Platforma mozaBook najopsežnija je i najnaprednija digitalna obrazovna platforma na svijetu, a Alfa je prvi partnerski izdavač udžbenika na toj platformi u Republici Hrvatskoj. Svi naši udžbenici dostupni su na stranicama mozaWeb-a ili kroz aplikaciju mozaBook. Svaki tiskani primjerak udžbenika sadrži umetak s aktivacijskim kodom, koji svakom registriranom korisniku mozaWeb-a omogućuje pristup digitalnom izdanju u trajanju od 12 mjeseci. Ovdje možete preuzeti detaljne upute i informacije za aktivaciju udžbeničkih izdanja.

VAŽNA OBAVIJEST ZA KORISNIKE NASLIJEĐENIH UDŽBENIKA

Početkom školske godine 2021./2022. postupak nabave kodova sa strane Ministarstva znanosti i obrazovanje još nije proveden te korisnici naslijeđenih udžbenika s iskorištenim kodom nisu u mogućnosti aktivirati te udžbenike na svojim mozaWeb korisničkim računima. 
U nadi da će se ta situacija razriješiti, moguće je pristupiti prvom dijelu udžbenika za ovo početno nastavno razdoblje. Potrebno je u tražilici sustava mozaWeb ili aplikacije mozaBook pronaći traženi naslov i preuzeti ga kao DEMO izdanje.

RJEŠAVANJE POTEŠKOĆA - ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ako imate poteškoću prilikom registracije, prijave ili aktivacije digitalnih izdanja u sustavu mozaWeb ili u aplikaciji mozaBook, ovdje možete pretražiti bazu često postavljanih pitanja, jer možda imate pitanje na koje već imamo odgovor:

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate drugu vrstu poteškoće s aktivacijom digitalnih izdanja ili želite dodatne informacije, slobodno nam se obratite:

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.