Stranicu ispred.

Alfini udžbenici nove generacije spremni su za drugu godinu uvođenja kurikularne reforme i potpuno su usklađeni s predmetnim kurikulumima i novim udžbeničkim standardom.

Čast nam je predstaviti sljedeću generaciju udžbenika u kurikularnoj reformi za školsku godinu 2020./2021.
Pred vama su udžbenici koji odgovaraju na sve izazove suvremenog obrazovanja, ali isto tako i nove, nepredviđene izazove s kojima se u ovom trenutku suočavamo.
Svaka stranica naših izdanja pisana je stručno, ali još važnije, s ljubavlju, predanošću i iskustvom, jer sada više nego ikad, dugujemo djeci najbolje što možemo dati.

NAPOMENA: na ovoj web-lokaciji nalaze se informacije o udžbeničkim izdanjima za nadolazeću školsku godinu te su u statusu oglednih izdanja i nisu u uporabi. Za aktualne udžbenike i dodatne materijale u uporabi, kao i za sve informacije i materijale vezane za nastavu na daljinu, molimo posjetite web-lokaciju nastava.alfa.hr

Razredna nastava

Biti učitelj u razrednoj nastavi zahtjevan je posao, jer djecu podučavamo i odgajamo. Prošle su godine svojim odabirom učitelji ukazali povjerenje u nas i našu sposobnost da odgovorimo na sve izazove tog poziva. Zato ove godine nudimo još više - čitavo bogatstvo obrazovnih materijala u više udžbeničkih serija i popratnih izdanja. Među njima su važne novosti - našim udžbeničkim serijama pridružili smo i inačice s prilagodbama za primjeren način poučavanja u individualiziranim programima, a tu su i A-udžbenici, metodički obogaćena udžbenička izdanja za alfa-učitelje.

POGLEDAJ IZDANJA

Predmetna nastava

Nova generacija Alfinih udžbenika za predmetna područja od petog do osmog razreda osnovne škole pisana je stručno i odgovorno. U kombinaciji s našim digitalnim alatima i sveobuvatnom podrškom, svaki nastavnik imat će na raspolaganju neizostavan alat u provođenju uspješne nastave.

POGLEDAJ IZDANJA

Srednja škola

Udžbenici za srednje škole nikada nisu bili toliko raskošni i metodički razrađeni. Drago nam je da tu tvrdnju možemo lako dokazati. Uvjerite se u suvremenost, stručnost i akademsku utemeljenost naših izdanja koja će Vašim učenicima pružiti visoku motiviranost za usvajanje gradiva, a Vama profesionalni uspjeh i zadovoljstvo.

POGLEDAJ IZDANJA

Strani jezici

Učenje stranog jezika nije nimalo lak zadatak, baš kao i njegovo poučavanje. Imajući to na umu stvorili smo udžbenike s kojima će i učenici i nastavnici naći zajednički jezik.

POGLEDAJ IZDANJA

Želite tiskani primjerak?

NARUČI

Naša ogledna izdanja dostupna su i u tiskanom obliku, a naše službe rado će ih dostaviti na Vašu školu ili kućna vrata. Kliknite na opciju "NARUČI" i ispunite svoje podatke.